Geniet van de prachtige muziek van Glorify uit Meppel o.l.v Jaap Kramer.

Het koor Glorify uit Meppel is gestart in 1993. Sinds de start is er veel veranderd en hebben wij al veel mensen tijdens onze prachtige concerten met onze boodschap bereikt. De kwaliteit van ons koor is, onder inspirerende leiding van Jaap Kramer uit Urk, de laatste jaren op een hoog niveau gebracht.

Glorify wil de toekomst graag samen met u met vertrouwen tegemoet gaan. Wij willen onze boodschap van het evangelie door middel van prachtige muziek nog vaker uitdragen. Om dit te kunnen doen is er ook vertrouwen in de financiën nodig. Financiële steun van liefhebbers van Glorify zou daarom heel welkom zijn. Het koor wil u daarom vragen om uw hulp.

Extra middelen

Het koorgeluid van Glorify vindt veel bewondering bij ons publiek. De concerten zijn een belevenis. Daarbij wordt regelmatig samengewerkt met andere koren en muzikanten. Deze lijn willen we graag doortrekken. Deze verdere ontwikkeling vergt extra middelen voor ledenwerving, koorscholing,goede (oefen) faciliteiten, muzikale staf en attractieve koorprojecten. Daarom wil het koor, met uw hulp, geld reserveren ten behoeve van de ontwikkeling van het koor.

Het koor zou het heel fijn vinden als we uw bijdrage, onze extra middelen, een vast onderdeel van onze begroting kunnen laten vormen.

Vrienden van Glorify

Glorify wil graag een zo groot mogelijke groep om zich heen verzamelen. Natuurlijk omdat wij het geld goed kunnen gebruiken, maar niet in het minst ook omdat we graag weten voor wie we zingen. Een vertrouwde groep mensen om ons heen. U wordt dan natuurlijk op de hoogte gehouden van de activiteiten en ook voor de extraatjes voor onze vrienden.

Mogen wij u noteren als vriend van Glorify?

Dan kunt u zich aanmelden via het contactformulier op deze site. Natuurlijk krijgt u daar ook wat voor terug!

  • reductie op 1 toegangskaart bij toekomstige concerten;
  • gereserveerde plaatsen bij het kopen van concertkaarten in de voorverkoop;
  • onze nieuwsbrief met soms ook leuke aanbiedingen;
  • via de nieuwsbrief/mail/site blijft u op de hoogte van onze activiteiten;

U bent al vriend van Glorify voor minimaal € 25,- per jaar.

Verder……..

  • Na aanmelding ontvangt u van ons een factuur via de mail.
  • U kunt natuurlijk altijd weer stoppen vriend van ons koor te zijn……u zit nergens definitief aan vast.